Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tempura

fotka Tempura
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Tempura:

8 garnátů  | 1 cuketa  | 2 lilky  | 8 hub shitake  | 1 ředkev  | 1 avokádo  | 2 cibule  | 3 vejce  | 150 g pšeničné mouky  |  voda  |  olej

Postup přípravy receptu Tempura:

Z garnátů odstraníme hlavičku a skořápku. Po stranách vytvoříme tři řezy - aby se v horkém oleji nezkroutili. Odřízneme špičku ocasu. Ostatní ingredience nakrájíme na přiměřené kousky.

Vejce rozbijeme do misky, přidáme mouku a ledovou vodu, rychle smícháme a necháme vychladit.

Olej zahřejeme na vysokou teplotu. Ingredience postupně obalíme v těstíčku a osmažíme v rozpáleném oleji - začínáme se zeleninou. Pěnu z oleje a opadané kousky těstíčka sbíráme s povrchu oleje pomocí sítka.

Když jsou všechny kousky usmažené, položíme je na ubrousek, aby se vsákl nadbytečný olej.

Naaranžujeme na talíř a podáváme. Pro zpestření chuti doporučujeme japonskou sójovou omáčku nebo omáčku Teriyaki a nastrouhanou a vody zbavenou ředkev.


Fotky receptu Tempura:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tempura
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !