Postup přípravy receptu Ten nejkřupavější bramborák:
Brambory nestrouháme na jemném struhadle, ale na velkých struhadlových očkách. Přelijeme několika lžícemi horkého mléka (brambory netmavnou), osolíme, opepříme hrubě mletým pepřem, přidáme čerstvou majoránku (nebo jiné zelené koření), pár stroužků česneku, 1 vejce a víc už nic. Bramborák v této podobě se obejde i bez mouky.
Do teflonové pánve (jen lehce vytřené olejem) sázíme hromádky postrouhaných brambor a obrácenou stranou lžíce je do tenka rozhrneme po pánvi. Čím je bramborová placka tenčí, tím je křupavější. Takto připravené křupavé bramboráčky se hodí jako příloha k masu nebo se dají zbaštit jen tak.
Fotky receptu Ten nejkřupavější bramborák:
Fotky vložil: Natural,Mangovka,Marci7,uznevim