Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.03. 2025
Dnes má svátek Růžena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ten nejkřupavější bramborák

fotka Ten nejkřupavější bramborák
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Ten nejkřupavější bramborák:

podle chuti a potřeby: brambory  |  mléko  |  sůl  |  hrubě mletý pepř  |  majoránka  |  česnek  |  vejce

Postup přípravy receptu Ten nejkřupavější bramborák:

Brambory nestrouháme na jemném struhadle, ale na velkých struhadlových očkách. Přelijeme několika lžícemi horkého mléka (brambory netmavnou), osolíme, opepříme hrubě mletým pepřem, přidáme čerstvou majoránku (nebo jiné zelené koření), pár stroužků česneku, 1 vejce a víc už nic. Bramborák v této podobě se obejde i bez mouky.
Do teflonové pánve (jen lehce vytřené olejem) sázíme hromádky postrouhaných brambor a obrácenou stranou lžíce je do tenka rozhrneme po pánvi. Čím je bramborová placka tenčí, tím je křupavější. Takto připravené křupavé bramboráčky se hodí jako příloha k masu nebo se dají zbaštit jen tak.



Fotky receptu Ten nejkřupavější bramborák:

Ten nejkřupavější bramborák
Ten nejkřupavější bramborák
Ten nejkřupavější bramborák
Ten nejkřupavější bramborák
Fotky vložil: Natural,Mangovka,Marci7,uznevim 
Hodnocení receptu Ten nejkřupavější bramborák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Ten nejkřupavější bramborák
Obrázek uživatelky
profil
Já strouhám větší polovinu brambor na velkých očkách a zbytek na jemnějších a mouku nepřidávám.Netrhají se a jsou vhodné i pro bezlepkovou dietu.
Obrázek uživatelky
profil
to musím vyzkoušet, poslední dobou bramboráky mám takové nekřupavé..
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles