1/2 kg polotučného tvarohu ve vaničce
| několik lžic mléka
| 5 lžic moučkového cukru
| trocha másla
| 3 ks hrušky
| 2 ks vejce
| na ozdobu: ovoce v kontrastní barvě (jahody, borůvky)
Postup přípravy receptu Tenký tvarohový koláč:
Hrušky oloupejte, zbavte jadřinců a nakrájejte na plátky. Tvaroh vymíchejte s několika lžícemi mléka od hladké hmoty, přidejte celá vejce, cukr a dobře promíchejte. Zapékací misku vymažte máslem, dno poklaďte hruškami a zalijte tvarohem. Koláč je velmi brzo hotov - asi za 20 minut. Vyjměte jej z trouby, nechte zcela vychladnout a před podáváním dozdobte ovocem.
"Koláč je díky ovoci velmi osvěžující,"
Fotky receptu Tenký tvarohový koláč:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!