Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Teplý jahodový protlak v mikrovlnce

fotka Teplý jahodový protlak v mikrovlnce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Teplý jahodový protlak v mikrovlnce:

400 g oslazených čerstvých nebo mražených jahod  | 50 g džemu z černého rybízu  | 1 zarovnaná lžíce bramborového škrobu  | 2 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Teplý jahodový protlak v mikrovlnce:

Použijeme-li mražené jahody, dáme je na 4 minuty rozmrazit do mikrovlnky. Oslazené jahody poté rozmícháme s rybízovým džemem, bramborovým škrobem a citrónovou šťávou ve vhodné nádobě. Dáme do mikrovlnky, nastavíme funkci mikrovlny a vaříme v nezakryté nádobě 3-4 minuty při 750 W, nebo tak dlouho, dokud protlak nezhoustne. Během vaření dvakrát zamícháme. Podáváme teplé nebo studené. Dobré je to s vanilkovou zmrzlinou.
Funkce: mikrovlny. Doba přípravy: 5 minut. Doba vaření: 6-8 minut.


Fotky receptu Teplý jahodový protlak v mikrovlnce:

Teplý jahodový protlak v mikrovlnce
Teplý jahodový protlak v mikrovlnce
Teplý jahodový protlak v mikrovlnce
Teplý jahodový protlak v mikrovlnce
Fotky vložil:  
Hodnocení receptu Teplý jahodový protlak v mikrovlnce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !