Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Těstovinová bábovka

fotka Těstovinová bábovka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Těstovinová bábovka:

400 g špaget  |  sůl  | 4 lžíce hladké mouky  | 5 lžic cukru  | 4 ks vajec  | 3 lžíce sekaných lískových oříšků  | 2 lžíce rozinek  | 400 g kompotovaného ovoce  | 2 lžíce moučkového cukru  |  tuk a hr. mouka na formu

Postup přípravy receptu Těstovinová bábovka:

Špagety uvaříme al dente (na skus), scedíme je a dáme do velké mísy. Vejce rozklepneme a opatrně oddělíme žloutky od bílků. Žloutky ušleháme s cukrem do pěny, přidáme mouku, 2 lžíce nasekaných oříšků a rozinky. Bílky vyšleháme na pevný sníh a lehce promícháme s připravenou žloutkovou směsí. Těsto promícháme se špagetami a přidáme nakrájené ovoce. Bábovkovou formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Do formy dáme těsto a dobře ho přimáčkneme. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při 180 °C asi 45 minut. Hotovou bábovku opatrně vyklopíme z formy a necháme vychladnout. Posypeme ji moučkovým cukrem a zbytkem nasekaných lískových oříšků.


Fotky receptu Těstovinová bábovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstovinová bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !