Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Těstovinový nákyp se špenátem

fotka Těstovinový nákyp se špenátem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Těstovinový nákyp se špenátem:

1 cibule  | 1 stroužek česneku  | 4 lžíce másla  | 500 g mraženého špenátu  | 100 ml vývaru  | dle chuti: sůl a pepř  | dle chuti: strouhaný muškátový oříšek  | dle chuti: kajenský pepř  | 300 g těstovin (mušle)  | 2 lžíce hladké mouky

Postup přípravy receptu Těstovinový nákyp se špenátem:

Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a asi na 2 lžících másla necháme zesklovatět. Přidáme špenát a vývar a mícháme, až se špenát roztaje. Ochutíme, solí, pepřem, muškátem a kajenským pepřem. Těstoviny uvaříme podle návodu na obale. Navrstvíme do zapékací formy. Na zbylém másle osmažíme mouku. Zalijeme mlékem a za stálého míchání asi 10 minut vaříme. Ochutíme solí, pepřem, muškátem. Tuto směs přelijeme přes těstoviny se špenátem v zapékací formě. Posypeme strouhaným sýrem a dáme při 200 °C asi na 25 minut zapéct.


Fotky receptu Těstovinový nákyp se špenátem:

Těstovinový nákyp se špenátem
Fotky vložil: Vikitorie 
Hodnocení receptu Těstovinový nákyp se špenátem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !