Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstoviny Molisé

fotka Těstoviny Molisé
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Těstoviny Molisé:

1/2 balíčku těstovin  | 50 g anglické slaniny  | 2 lžíce másla  | 3 lžíce olivového oleje  | 200 g zmražené kořenové zeleniny  | 400 g rajčat  | 1 ks pórku  | 1 ks cibule  | 3 stroužky česneku  | trochu bazalky  | svazek petrželové natě  | 100 g eidamu  | špetka soli  | špetka pepře

Postup přípravy receptu Těstoviny Molisé:

Slaninu nakrájíme nadrobno a rozškvaříme na oleji. Přidáme máslo, nadrobno nakrájenou cibuli a lehce osmahneme. Vsypeme kořenovou zeleninu, pokrájený pórek a na tenké plátky nakrájený česnek, přidáme koření a sůl a chvíli společně dusíme. Mezitím spaříme a oloupeme rajčata, pokrájíme je a přidáme do omáčky k zelenině. Podle potřeby trochu podlijeme. Rajčata však pustí šťávu, kterou musíme odpařit. Mezitím si uvaříme v osolené vodě se lžičkou oleje těstoviny, slijeme je a necháme okapat. Nakeonec smícháme s horkou omáčkou, posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme čerstvou petrželkou.


Fotky receptu Těstoviny Molisé:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny Molisé
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !