Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstoviny po provensálsku

fotka Těstoviny po provensálsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Těstoviny po provensálsku :

50 g ementálu  | 50 g rokforu  | 3 stroužky česneku  | hrst bazalky  | 30 g másla  | 4 lžíce olivového oleje  | špetka soli  | 500 g těstovin

Postup přípravy receptu Těstoviny po provensálsku :

Lístky bazalky nakrájíme velmi nadrobno, česnek rozmačkáme. Obojí dáme do misky s olivovým olejem.
Zamícháme nastrouhaný ementál a vidličkou rozetřeme na pastu. Vmícháme rokfór a vymícháme kompaktní pastu. Pastu uložíme do druhého dne v lednici pod pokličkou. Uvaříme těstoviny, scedíme, vložíme do mísy. Zamícháme do nich nejdříve máslo a hned potom rokfórovou pastu. Chvíli necháme stát pod pokličkou.
Servírujeme s čerstvými rajčaty.



Fotky receptu Těstoviny po provensálsku :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny po provensálsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles