Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Těstoviny s karamelizovanou cibulí, špenátem a měkkým ovčím sýrem

fotka Těstoviny s karamelizovanou cibulí, špenátem a měkkým ovčím sýrem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Těstoviny s karamelizovanou cibulí, špenátem a měkkým ovčím sýrem :

500 g cibule  | 200 g másla  |  sůl  | 1 lžíce cukru  | 150 g špenátu  | 150 g těstovin (tagliatelle)  | 100 g měkkého ovčího sýra

Postup přípravy receptu Těstoviny s karamelizovanou cibulí, špenátem a měkkým ovčím sýrem :

Cibuli nakrájíme a osmažíme v kastrolu na rozpuštěném másle. Osolíme, poprášíme cukrem, na sředním plameni mícháme a smažíme 10-15 minut, až začne cibule karamelizovat. Přidáme špenát a necháme minutu zavadnout. Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu. Slijeme a přidáme do směsi s cibulí. Dobře promícháme a podáváme v miskách posypané kousky ovčího sýra.


Fotky receptu Těstoviny s karamelizovanou cibulí, špenátem a měkkým ovčím sýrem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny s karamelizovanou cibulí,
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !