2 ks čabajské nebo gobasecké klobásy
| krájené žampiony
| 1 ks červené fazole v nálevu
| 1 sklenice loupané rajčata
| 1 balení italské těstoviny
| 4 stroužky česneku
| 1-2 lžíce oleje
| 1 kelímek rama ke šlehání
| 3-4 špetky soli
| 2 špetky pepře
Postup přípravy receptu Těstoviny s klobásou:
Nejprve si dáme vařit celý balík těstovin. Mezitím co se vaří těstoviny si na velké pánvi (nejlépe pánvi WOK) rozehřejeme 1 až 2 lžíce oleje a přidáme nadrobno nakrájenou klobásu. Restujeme ji až chytne cihlovou barvu. Poté přidáme žampióny (bez nálevu), fazole (bez nálevu) a vše důkladně promíchejte. Přidáme ještě celou konzervu s loupanými rajčaty a opět důkladně promícháme. Mezitím si můžeme v klidu zcedit těstoviny, aby nám zchladly. Do naší, dalo by se říct omáčky, přidáme ještě asi 3/4 kelímku Ramy. Tato naše "omáčka" by měla chytnou takovou oranžovoučkou barvu. A jako poslední přidáme do této omáčky již uvařené těstoviny a samozřejmě nesmí chybět koření: 3-4 špetky sole, a 2 špetky mletého pepře. Musí se důkladně promíchat, aby ani jedna těstovina nezůstala suchá a neokořeněná. No, a už se může podávat. Těstoviny s klobásou chutnají doopravdy výborně!
Fotky receptu Těstoviny s klobásou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!