Použité suroviny receptu Těstoviny s kousky celeru:
50 g másla
| 50 g šunky
| 50 g slaniny
| 2 stroužky česneku
| 200 g řapíkatého celeru
| 400 g těstovin
| strouhaný sýr na ozdobu
Postup přípravy receptu Těstoviny s kousky celeru:
Máslo dáme na větší pánev a na něm osmahneme slaninu a šunku nakrájenou na kostičky. Přidáme oloupané a prolisované stroužky česneku, omytý a nakrájený řapíkatý celer a zeleninu zprudka osmahneme. Na pánev přidáme předem uvařené těstoviny linguine (dlouhé široké nudle, které uvaříme ve slané vodě podle návodu na obalu). Osolíme a opepříme podle chuti (nejlepší je čerstvě umletý pepř). Dobře promícháme a servírujeme ozdobené nastrouhaným sýrem a čerstvými omytými bylinkami.
Fotky receptu Těstoviny s kousky celeru:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!