Postup přípravy receptu Těstoviny s krevetami a ananasem :
Zelí rozkrojíme podélně na osm dílů, listy překrájíme, dílky s košťálem ponecháme s lístky, vše vložíme na chvilku do hrnce s vroucí osolenou vodou, spaříme a necháme odkapat v cedníku. Tuto vodu přivedeme dále k varu, mírně osolíme a podle návodu v ní uvaříme těstoviny do poloměkka. Potom vodu slijeme, avšak ne všechnu - těstoviny musí z vody vyčnívat několik centimetrů nad hladinu. Do těstovin se zbytkem vody přilijeme kokosové mléko rozmíchané s kari pastou a za pravidelného míchání uvaříme těstoviny doměkka. Pak do nich ještě vmícháme nakrájené listy zelí, krevety, ananas a nakrájenou papričku, podle chuti dosolíme a necháme už jen přejít varem. Přimícháme dílky zelí s košťálem, směs rozdělíme na talíře a ozdobíme lístky koriandru.