Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 3 |
|
|
Použité suroviny receptu Těstoviny s řapíkatým celerem a gorgonzolou :
500 g velkých dutých těstovin
| 200 g gorgonzoly
| 3 stonky řapíkatého celeru
| 150 g krémového sýru
| 30 g rama culinesse
| 1,5 dl mléka
| pepř, sůl
Postup přípravy receptu Těstoviny s řapíkatým celerem a gorgonzolou :
V hrnci rozehřejeme Ramu Culinesse, rozpustíme v ní gorgonzolu a krémový sýr, přidáme mléko a na málem plameni mícháme asi 3 minuty, dokud nevznikne hladký krém. Z řapíkatého celeru použijeme pouze tzv.srdíčko (tedy nejjemnější část u kořene), které nakrájíme nadrobno a vmícháme do sýrové omáčky. Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, promícháme s omáčkou, dle chuti osolíme a opepříme a těstoviny s řapíkatým celerem a gorgonzolou můžeme podávat.
Fotky receptu Těstoviny s řapíkatým celerem a gorgonzolou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!