Postup přípravy receptu Těstoviny se žampióny a slaninou :
Žampióny důkladně očistíme, omyjeme, osušíme lehce kuchyňskou papírovou utěrkou a nakrájíme na plátky. Petrželovou nať jemně nasekáme. Slaninu nakrájíme na kostičky a orestujeme na pánvi. Potom ji nasypeme na talíř a na výpeku ze slaniny zprudka osmažíme žampióny. Po chvíli k nim přidáme nasekanou petrželovou nať, krátce osmahneme a vše přendáme na talíř.
Těstoviny uvaříme na skus, slijeme, necháme okapat a potom je společně s máslem a lžící vody dáme na pánev. Přidáme k nim vše ostatní a důkladně promícháme. Přidáme žloutky rozšlehané s mletou paprikou. Pánev dáme na plotnu a za stálého míchání chvíli prohříváme. Podáváme teplé buď přímo z pánve, nebo přeložené na talíře. Podle chuti osoíme a opepříme.