Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Těstoviny zapečené se čtyřmi sýry

fotka Těstoviny zapečené se čtyřmi sýry
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Těstoviny zapečené se čtyřmi sýry:

400 g těstovin penne  | 250 g žampionů, krájených na silnější plátky  | 1 lžíci olivového oleje  | 350 ml hotové sýrové omáčky  | 250 g mladých lístků špenátu  | 30 g jader vlašských ořechů, nalámaných  |  sůl a pepř na dochucení  | 50 g plísňového sýra, nalámaného

Postup přípravy receptu Těstoviny zapečené se čtyřmi sýry:

1. Předehřejte gril. Těstoviny povařte podle návodu na obalu tak, aby zůstaly pevné na skus. Mezitím v kastrolu rozpalte olej a pět minut na něm smažte houby, až zezlátnou a trochu změknou.
2. Přidejte hotovou sýrovou omáčku nebo nastrouhané sýry, mléko (smetanu) a špenát a za stálého míchání tři minuty prohřívejte, až špenát ovadne. Přidejte scezené těstoviny, podle chuti osolte a opepřete. Vložte do zapékací mísy, posypte ořechy a plísňovým sýrem. Nechte pod grilem pět až osm minut, dokud sýr nezačne bublat.


Fotky receptu Těstoviny zapečené se čtyřmi sýry:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těstoviny zapečené se čtyřmi sýry
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !