Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 03.10. 2024
Dnes má svátek Bohumil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Těžká Paříž

fotka Těžká Paříž
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Těžká Paříž:

1 l šlehačky 33%  | 280 g prosátého kakaa  | 200 g ztuženého tuku  | 300 g cukru krupice  | 500 g kvalitní čokolády (s vyšším obsahem kakaa)

Postup přípravy receptu Těžká Paříž:

Šlehačku rozmícháme v hrnci s cukrem a přivedeme do varu. Okamžitě stáhneme a vmícháme postupně prosáté kakao. Následně vmícháme nahřátý tuk a na kousky nalámanou čokoládu pro snadnější rozpuštění. Po rozmíchání procedíme, abychom odstranili hrudky a dáme do chladna do druhého dne odležet.
Druhý den vyšleháme.


Fotky receptu Těžká Paříž:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Těžká Paříž
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !