Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Thajská polévka tom kha kai

fotka Thajská polévka tom kha kai
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Thajská polévka tom kha kai:

2 šálky kokosového mléka  | 6 tenkých plátků zázvoru  | 2 lžíce drcené citronové trávy  | 5 čerstvých citrusových listů nebo 2 lžíce citronové šťávy  | 250 g ykostěných kuřecích prsou  | 5 lžic rybí nebo sojové omáčky  | 2 lžičky cukru  | 1/2 šálku citronové šťávy  | 1 lžička chilli pasty  | 1/4 šálku čerstvého koriandru (3 lžíce sušeného)  | 5 ks zelených chilli papriček malých (nasekat)

Postup přípravy receptu Thajská polévka tom kha kai:

Polovinu kokosového mléka smícháme se zázvorem, citronovou trávou a citrusovými lístky a povaříme ve větší pánvi. Přidáme kuřecí maso, rybí omáčku a cukr. Příležitostně mícháme, dokud kuřecí maso není uvařené, a přidáme zbytek kokosového mléka. Přivedeme opět k varu. V polévkové míse smícháme chilli pastu s citronovou šťávou a zalijeme hotovou polévkou. Posypeme papričkami a koriandrem.


Fotky receptu Thajská polévka tom kha kai:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Thajská polévka tom kha kai
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !