Použité suroviny receptu Thajské červené kari s rybou:
1 lžíce oleje
| 350 g rybího masa
| 2 hrnky kokosového mléka
| 1 lžíce thajské červené kari pasty
| 1/2 hrnku bambusových výhonků
| lístky kafírové limety
| 1/2 hrnku čerstvé bazalky
| 2 červené chilli papričky
| 1 lžíce rybí omáčky
| Maggi harmonie chuti
Postup přípravy receptu Thajské červené kari s rybou:
Ve woku rozehřejeme olej, až začne kouřit. Přidáme kari pastu, zarestujeme, přilijeme kokosové mléko a přivedeme k varu. Přidáme MAGGI Harmonii chuti, bambusové výhonky, rybí omáčku a lístky limety. Vaříme asi 4 minuty nebo až výhonky změknou.
Nakonec přidáme na kousky nakrájenou rybu a za občasného, opatrného míchání (aby se ryba nerozpadla) vaříme asi 3-5 minut, nebo až je ryba měkká.
Nakonec přidáme nahrubo natrhanou bazalku a na nudličky nakrájenou chilli papričku.
Fotky receptu Thajské červené kari s rybou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!