Halloween v roce 2024Halloween v roce 2024 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 05.11. 2024
Dnes má svátek Miriam
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Ticinský králík

fotka Ticinský králík
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ticinský králík :

600 g králičí hřbet  | 2 stroužky česneku  | 0,1 l bílého suchého vína  | 5 cibule  | 150 g čerstvých hříbků  | trochu oleje  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Ticinský králík :

Maso po obou stranách hřbetní kosti mírně nařízneme, na pekáčku s trochou oleje po všech stranách dobře opečeme a okořeníme. Přidáme česnek, dvě cibule rozkrojené na čtvrtky a pečeme v nepříliš horké troubě doměkka.
Nakrájenou cibuli, petrželku a hříbky podusíme na polovině másla a okořeníme. Maso z pekáčku vyjmeme a uchováme v teple. Šťávu z pečení zalijeme vínem, event. trochu zředíme, krátce povaříme, přecedíme, dochutíme a vmícháme na kousky nakrájené máslo.
Maso vykostíme, nakrájíme na šikmé plátky, ozdobíme dušenými hříbky a přelijeme omáčkou. Příloha: gratinové brambory a na másle upečený baklažán.


Fotky receptu Ticinský králík :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ticinský králík
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !