Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 09.05. 2021
Dnes má svátek Ctibor
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Tiramisu s medem

fotka Tiramisu s medem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Tiramisu s medem:

250 g mascarpone  | 2 ks vaj. žloutků  | 80 g medu  | 40 g mouč. cukru  | 5 g želatiny  | 200 ml Rama cremefine na šlehání  | 1 šálek silné kávy  | 1 dcl amareta  | 1 balení cukrář. piškotů

Postup přípravy receptu Tiramisu s medem:

Žloutky, med, cukr, vyšleháme do husté pěny. Pak přimícháme mascarpone, rozpuštěnou želatinu a nakonec zlehka našlehanou Ramu cremefine. Na dno dortové formy naskládáme piškoty nebo jej vyložíme piškotovým plátem. Piškoty zlehka potřeme kávou a amaretem a na to nalijeme polovinu vyšlehané hmoty. Znovu naskládáme piškoty, které opět potřeme zbytkem kávy a zalijeme zbytkem hmoty. Připravený moučník dáme do chladu ztuhnout a před podáváním posypeme kakaem. Můžeme ozdobit jahodou a lístkem máty.


Fotky receptu Tiramisu s medem:

Tiramisu s medem
Fotky vložil: Mangovka 
Hodnocení receptu Tiramisu s medem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !