Použité suroviny receptu Tloušť v červené košilce:
1 ks vykuchaného tlouště
| 100 g cukety
| 50 g slaniny
| 2 lžíce kečupu
| 1 malá cibulka
| 1 lžíce másla
| 1 malý svazek pažitky
| šťáva z 1 citronu
| 1 lžička oleje
| 1 lžička mleté sladké papriky
| na špičku nože vegety
| sůl
Postup přípravy receptu Tloušť v červené košilce:
Rybu omyjeme a osušíme. Slaninu nakrájenou na kostičky rozškvaříme na pánvi, přidáme kolečka cibule, necháme zpěnit a po zchladnutí směs napěchujeme do břišní dutiny ryby. Tlouště osolíme, potřeme kečupem smíchaným s olejem, citronovou šťávou a mletou paprikou a ve středně vyhřáté troubě ji upečeme za občasného potírání červenou marinádou doměkka. Mezitím na kolečka nakrájíme cuketu, orestujeme ji na másle a ochutíme vegetou. Tlouště podáváme obloženého cuketou a zeleninou. Můžeme posypat pažitkou.
Fotky receptu Tloušť v červené košilce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!