Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.07. 2025
Dnes má svátek Jan Hus
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tmavé řezy

fotka Tmavé řezy
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Tmavé řezy:

300 g polohrubé mouky  | 30 g kakaa  | 1 kypřící prášek  | 150 g cukru krystal  | 1 vanilkový cukr  | špetka soli  | 4 vejce  | 300 ml oleje  | 50 ml mléka  | 150 g nasekaných ořechů  | 150 g čokolády na vaření

Postup přípravy receptu Tmavé řezy:

Mouku smícháme s kakaem a kypřícím práškem. Přidáme cukr, vanilkový cukr, sůl, vejce, olej a mléko. Přísady zpracujeme v těsto. Do těsta vmícháme ořechy a čokoládové kousky. Těsto dáme na vymazaný a vysypaný plech a uhladíme. Pečeme v předhřáté troubě na 180 stupňů asi půl hodiny.

Po upečení necháme vychladnout a polijeme polevou. Nejlepší je světlá poleva od Dr. Oetkera.



Fotky receptu Tmavé řezy:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tmavé řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles