Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.09. 2025
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tmavý perník

fotka Tmavý perník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Tmavý perník:

250 ml mléka  | 400 g polohrubé mouky  | 1 PL hořkého kakaa  | 1 kypřící prášek do perníku  | 100 ml oleje  | 250 g cukru krupice  | 1 vejce  |  tuk na vymazání  |  hrubá mouka na vysypání

Postup přípravy receptu Tmavý perník:

Do větší misky nasypeme polohrubou mouku, cukr, mléko, vejce, olej, tmavé kakao a balíček kypřícího prášku do perníku. Vše vyšleháme elektrickým ručním šlehačem nebo metličkou, šleháme asi 3 minuty.

Těsto na tmavý perník vylijeme na předem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Tmavý perník pečeme v předehřáté troubě asi 35 minut při teplotě 180 °C.

Upečený tmavý perník zdobíme podle fantazie, ale není to nutné.


Fotky receptu Tmavý perník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tmavý perník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles