Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Tokio tamago:
300 g mletého masa - směs vepřového a hovězího
| 50 g nadrobno nakrájené cibule
| 2 vejce
| sůl
| pepř
| 8 natvrdo uvařených vajec
| na smažení olej
| strouhanka
| hladká mouka
Postup přípravy receptu Tokio tamago:
Mleté maso smícháme s cibulí, 1 vejcem, pepřem a solí. Je-li směs řídká, přidáme trochu strouhanky. Natvrdo uvařená vejce jednotlivě obalíme v mouce a potom v masové směsi. Vzniknou velké koule, které znovu obalujeme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Pozvolna smažíme na oleji.
Fotky receptu Tokio tamago:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!