Vložil: | Vanessa |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: |
![10/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif)
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Tom khaa kai thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem:
500 g kuřecích prsíček, nakrájené na nudličky
| 300 ml kuřecího vývaru Kania
| 1 plechovka kokosového mléka Coconut Milk
| 100 g nožiček ze žampióny, nakrájené na čtvrky
| 2 ks rajčat, nakrájené na čtvrtky
| 1 stonek citónové trávy, podrcené a jemně nakrájené
| 30 g oddenku galganu, nakrájeného na plátky
| 2 kafírové nebo citrónové lístky nakrájené na proužky
| 3 lžíce rybí omáčky
| 1 lžíce palmového nebo třtivového cukru
| 3 lžíce šťávy z limetek
| 3 chilli papričky, jemně nakrájené
Postup přípravy receptu Tom khaa kai thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem:
Kuřecí vývar přivedeme k varu, přidáme citrónovou trávu, galgan a listy kaffir lime. Ochucený vývar pak nalijeme do kokosového mléka Coconut Milk, přidáme kuřecí maso, žampióny, rajče, ochutíme rybí omáčkou, citrónovou šťávou nesmíme převařit, aby nebyla příliš olejovitá. Když je kuřecí maso hotové, podáváme zdobené bylinkami - koriandr, bazalka, chilli.
Fotky receptu Tom khaa kai thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!