Vložil: | Aknels |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 20 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Tortellini s rajčaty, cibulí, česnekem a bazalkou:
1 cibule
| 1 stroužek česneku
| 1/2 svazku bazalky
| 2 lžíce oleje
| 500 g nakládaných rajčat
| sůl
| pepř
| špetka cukru
| 500 g tortellini s masovou nebo sýrovou náplní (mražený produkt)
Postup přípravy receptu Tortellini s rajčaty, cibulí, česnekem a bazalkou:
Česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Bazalku omyjeme, osušíme a nasekáme. Olej zahřejeme v hrnci a podusíme česnek a cibuli. Přidáme rajčata a dobře promícháme. Dochutíme solí, pepřem a cukrem a přikryté vaříme 15 minut. Na posledních 5 minut pokličku odklopíme. Mezitím uvaříme tortellini ve slané vodě podle návodu na obalu. Slijeme a necháme okapat. Omáčku pikantně dochutíme a vmícháme bazalku. Podáváme v hlubokých talířích ozdobené bazalkou.
Fotky receptu Tortellini s rajčaty, cibulí, česnekem a bazalkou:
Fotky vložil: ivanao