Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Toskánská vepřové pečeně

fotka Toskánská vepřové pečeně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Toskánská vepřové pečeně:

1000 g vepřové pečeně s kostí  | 1 ks cibule  | 3 stroužky česneku  | 1 svazek petrželky  | půl svazku bazalky  | 2 stonky oregana  | 3 stonky tymiánu  | 1 stonek rozmarýnu  | 4 lístky šalvěje  |  sůl a pepř podle chuti  | 6 plátků vepřového bůčku  | 250 ml suchého bílého vína

Postup přípravy receptu Toskánská vepřové pečeně:

Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájíme. Bylinky najemno nasekáme a vše smícháme. Směs promícháme s olejem. Troubu předehřejeme na 200°C. Do povrchu vepřové pečeně vetřeme sůl s pepřem a potřeme připravenou směsí. Maso položíme kostmi dolů a obložíme plátky bůčku. Vše svážeme nití jako roládu. Maso položíme na rošt, podložíme hlubokým plechem a zasuneme na spodní lištu trouby. Pečeme asi 30 minut. Přelijeme maso bílým vínem, teplotu snížíme na 160°C a doměkka dopékáme asi 1 hodinu i déle. Maso necháme krátce odpočinout a nakrájíme na plátky. Toskánskou vepřovou pečeni upravíme na talíře a přelijeme vypečenu šťávou.


Fotky receptu Toskánská vepřové pečeně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Toskánská vepřové pečeně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !