Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Třeboňský kapr s křenovou pěnou s mladým hráškem

fotka Třeboňský kapr s křenovou pěnou s mladým hráškem
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Třeboňský kapr s křenovou pěnou s mladým hráškem:

4 kg kapr  | 100 g olej  | 40 g sůl  | 150 g máslo  | 100 g jalovec  | 200 g křen  | 555 g citron  | 400 g beschamel  | 100 g mendle  | 250 g hrášek  | 500 g mrkev  | 1,2 kg brambory  | 500 g listové těsto  | 40 g kopr

Postup přípravy receptu Třeboňský kapr s křenovou pěnou s mladým hráškem:

Vykoštěné filety kapra osolíme a opečeme na oleji. Do základní
rybí omáčky, přidáme nastrouhaný křen, citron a mandle. Na porci
dáváme 2 filety kapra doplněné křenovou omáčkou, bramborové
soudky, karotku, hrášek, fleuronku a snítku kopru.


Fotky receptu Třeboňský kapr s křenovou pěnou s mladým hráškem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Třeboňský kapr s křenovou pěnou s mladým
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !