Použité suroviny receptu Třeboňský kapr s křenovou pěnou s mladým hráškem:
4 kg kapr
| 100 g olej
| 40 g sůl
| 150 g máslo
| 100 g jalovec
| 200 g křen
| 555 g citron
| 400 g beschamel
| 100 g mendle
| 250 g hrášek
| 500 g mrkev
| 1,2 kg brambory
| 500 g listové těsto
| 40 g kopr
Postup přípravy receptu Třeboňský kapr s křenovou pěnou s mladým hráškem:
Vykoštěné filety kapra osolíme a opečeme na oleji. Do základní
rybí omáčky, přidáme nastrouhaný křen, citron a mandle. Na porci
dáváme 2 filety kapra doplněné křenovou omáčkou, bramborové
soudky, karotku, hrášek, fleuronku a snítku kopru.
Fotky receptu Třeboňský kapr s křenovou pěnou s mladým hráškem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!