600 g filé tresky
| 100 g karotky
| 80 g celeru
| 20 g strouhanky
| špetka soli a pepře
| 1 citrón
| trochu petrželové natě
| 100 g cibule
| 80 g veky
| 80 g másla
Postup přípravy receptu Treska a la Trondheim :
Na rozehřátém másle osmahneme jemně pokrájenou cibuli a nahrubo postrouhanou syrovou mrkev s celerem. Přidáme veku nakrájenou na malé kostičky a chvíli při malé teplotě restujeme. Filety z tresky osolíme, opepříme a opečeme na tuku. Na ryby navršíme osmaženou zeleninu, pokapeme máslem, posypeme strouhankou a dáme do trouby zapéci. Dozdobíme plátky citrónu a petrželovou natí.
Fotky receptu Treska a la Trondheim :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!