Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska a la Trondheim

fotka Treska a la Trondheim
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Treska a la Trondheim :

600 g filé tresky  | 100 g karotky  | 80 g celeru  | 20 g strouhanky  | špetka soli a pepře  | 1 citrón  | trochu petrželové natě  | 100 g cibule  | 80 g veky  | 80 g másla

Postup přípravy receptu Treska a la Trondheim :

Na rozehřátém másle osmahneme jemně pokrájenou cibuli a nahrubo postrouhanou syrovou mrkev s celerem. Přidáme veku nakrájenou na malé kostičky a chvíli při malé teplotě restujeme. Filety z tresky osolíme, opepříme a opečeme na tuku. Na ryby navršíme osmaženou zeleninu, pokapeme máslem, posypeme strouhankou a dáme do trouby zapéci. Dozdobíme plátky citrónu a petrželovou natí.


Fotky receptu Treska a la Trondheim :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska a la Trondheim
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !