Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska a la Trondheim

fotka Treska a la Trondheim
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Treska a la Trondheim :

600 g filé tresky  | 100 g karotky  | 80 g celeru  | 20 g strouhanky  | špetka soli a pepře  | 1 citrón  | trochu petrželové natě  | 100 g cibule  | 80 g veky  | 80 g másla

Postup přípravy receptu Treska a la Trondheim :

Na rozehřátém másle osmahneme jemně pokrájenou cibuli a nahrubo postrouhanou syrovou mrkev s celerem. Přidáme veku nakrájenou na malé kostičky a chvíli při malé teplotě restujeme. Filety z tresky osolíme, opepříme a opečeme na tuku. Na ryby navršíme osmaženou zeleninu, pokapeme máslem, posypeme strouhankou a dáme do trouby zapéci. Dozdobíme plátky citrónu a petrželovou natí.


Fotky receptu Treska a la Trondheim :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska a la Trondheim
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !