Vložil: | Handale |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Treska na bílém víně :
400 g tresky
| dle chuti granulovaný česnek
| dle potřeby bílé víno
| dle chuti sůl
| dle chuti pepř
| dle potřeby máslo
| dle potřeby olej
Postup přípravy receptu Treska na bílém víně :
Tresku osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Porce pak naskládáme vedle sebe do zapékací misky, přidáme kousek másla a posypeme granulovaným česnekem. Podléváme bílým vínem a pečeme doměkka. Příloha-bramborová kaše.
Fotky receptu Treska na bílém víně :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!