Použité suroviny receptu Treska na česneku a rajčatech:
4 filé z tresky
| 2-3 rajčata
| 1-2 cibule
| 3-4 stroužky česneku
| dle chuti citronová šťáva
| dle chuti bazalka
| dle chuti petrželka
| dle chuti sůl
| olej
Postup přípravy receptu Treska na česneku a rajčatech:
Jednotlivé filety z tresky pokapeme citronovou šťávou a necháme 15 minut odležet. Mezitím na rozpáleném oleji podusíme nakrájený česnek a cibulku nakrájenou na kostičky. Přidáme oloupaná rajčata nakrájená na větší kostičky. Lehce podusíme a ochutíme cukrem a solí. Filety vložíme do zapékací misky a přelijeme připravenou omáčkou. Přidáme posekanou petrželku a bazalku. Pečeme ve vyhřáté troubě 30 minut. Příloha - brambory.
Fotky receptu Treska na česneku a rajčatech:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!