500 gramů filetů z tresky
| 4 lžičky hořčice
| 2 cibule
| 20 gramů hladké mouky
| 200 ml zeleninového vývaru/z masoxu/
| 1 lžíce octa
| 2 lžíce oleje
| sůl, epř, nové koření, bobkový list
Postup přípravy receptu Treska na hořčici:
Filety osolíme a potřeme hořčicí. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, vložíme filety a rychle po obou stranách opečeme. Podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme nové koření a bobkový list. Podusíme asi 15 minut. Pak filety vyndáme a omáčku přecedíme. Scezenou omáčku zahustíme moukou a dochutíme pepřem a octem. Krátce povaříme. Hotovou omáčkou přelijeme filety a podáváme s bramborem.
Fotky receptu Treska na hořčici:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!