Použité suroviny receptu Treska na kari se žampiony:
600 g tresky - filety, (výborný je i pangasius)
| 1 smetana na šlehání
| 150 g žampionů
| hladká mouka na obalení
| 1 lžíce másla
| 10 g kari koření
| olej
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Treska na kari se žampiony:
Porce ryby zakapat citronem, osolit a nechat 10 minut odležet. Obalit v hladké mouce a opéct na rozehřátém oleji. Maso vyjmout, do výpeku přidat máslo, nakrájené žampiony a kari koření. Dušené žampiony zalít smetanou a mírně osolit. Já jsem dala rybu ještě na chviličku pod gril, aby chytla pěknou barvu a dala jsem na ni trochu koření na grilované ryby. Výborná příloha jsou dušené brambory posypané sekanou petrželovou natí.
Fotky receptu Treska na kari se žampiony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!