Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.12. 2025
Dnes má svátek Albína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska na kysaném zelí

fotka Treska na kysaném zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 32

Použité suroviny receptu Treska na kysaném zelí:

750 g filetu z tresky  | 250 g cibule  | 600 g kysaného zelí  | 250 ml zeleninového vývaru  | 1 lžička kmínu  | 10 jalovcových bobulí  | 2 lžíce másla  | 100 g strouhaného ementálu  | 1 bobkový list  | 2 žloutky  | 200 g kysané smetany  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Treska na kysaném zelí:

Na rozehřátém másle zesklovatíme nadrobno nakrájenou cibuli, poté přidáme kysané zelí, zeleninový vývar, kmín, jalovec a bobkový list. Dusíme při mírné teplotě asi 20 minut. Tresku nakrájíme na pruhy a okořeníme solí a pepřem. Poté zelí přemístíme do zapékací mísy a na něj rozložíme rybí maso. Rozmícháme žloutky, zakysanou smetanu a nastrouhaný ementál, směsí vše přelijeme a v předehřáté troubě pečeme 15 minut při 180 stupních.
Podáváme s bramborovou kaší.


Fotky receptu Treska na kysaném zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska na kysaném zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !