Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska na mladém pórku a bílém víně

fotka Treska na mladém pórku a bílém víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Treska na mladém pórku a bílém víně:

600 g tresky  | 1 svazek pažitky  | 4 pórky  | 200 ml bílého vína  | 200 g kysané smetany  | 5 lžic olivového oleje  | 2 stroužky česneku  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Treska na mladém pórku a bílém víně:

Pórek očistíme a nakrájíme na kusy dlouhé 8 cm. Česnek nakrájíme na tekné plátky, krátce je osmahneme na olivovém oleji, přidáme pórek a společně krátce orestujeme, osolíme a opepříme. Pórek vložíme do zapékací mísy, rybu osolíme a opepříme a položíme na pórek. Smícháme bílé víno a smetanu, přidáme nadrobno nakrájenou pažitku, směs přelijeme přes ryby a pórek a pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů asi 12-15 minut.


Fotky receptu Treska na mladém pórku a bílém víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska na mladém pórku a bílém víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !