Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska po baskicku

fotka Treska po baskicku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Treska po baskicku:

4 ks tresky  | 200 g rajčat  | 150 g žampiónů  | 20 g másla  | 1/2 dl bílého vína  | 2 ks vařených brambor  | 1 ks stroužek česneku  | 1 lžíce strouhanky  | dle chuti: mletá sladká paprika  | dle chuti: mletý pepř  | dle chuti: citrónová šťáva  | dle chuti: hladká mouka  | dle chuti: petrželka  | dle potřeby: olej  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Treska po baskicku:

Porce tresky (rybího filé) pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Velkou nákypovou formu vymastíme olejem, na dno urovnáme plátky uvařených brambor a na ně porce ryby. Na tuku od opékání podusíme spařená, oloupaná a na plátky nakrájená rajčata, na tenké plátky nakrájené žampióny, rozetřený česnek, nasekanou petrželku.
Směs osolíme, okořeníme, vmícháme víno a nalijeme na porce filé. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut, potom posypeme strouhankou, poklademe vločkami másla a dopečeme.



Fotky receptu Treska po baskicku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska po baskicku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !