Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.12. 2025
Dnes má svátek Lýdie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska po ligursku

fotka Treska po ligursku
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Treska po ligursku:

800 g tresky  |  sůl  | 3 lžíce oleje  | 40 g cibule  | 1 lžíce sekané petrželové natě  |  fenykl  | 2 sardelové řezy  | 2 žampiony  | 0,3 l rajčatové omáčky  | 0,1 l bílého vína  | 10 g másla na vymazání

Postup přípravy receptu Treska po ligursku:

Omytou a očištěnou rybu osušíme, nakrájíme na porce a osolíme. Na pánvi zahřejeme olej, zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme petrželovou nať, špetku fenyklu, vykostěné, nakrájené sardelky a očištěné, na plátky nakrájené žampiony, krátce podusíme, zalijeme rajčatovou omáčkou a bílým vínem a dusíme 20 minut. Rybu dáme do máslem vymazané ohnivzdorné misky, zalijeme omáčkou, zakryjeme poklicí a dusíme ve vyhřáté troubě 30 minut.


Fotky receptu Treska po ligursku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska po ligursku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !