Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Treska s bylinkovou krustou:
4 rybí filety z tresky
| 4 lžíce olivového oleje
| 250 g cibule
| 4 stroužky česneku
| 1 červená paprika
| 2 limetky
| svazek čerstvých bylinek
| 1 plátek toastového chleba
| 200 g vařených nových brambor
| 200 g vařené karotky
Postup přípravy receptu Treska s bylinkovou krustou:
V pánvi necháme na oleji zesklovatět nakrájenou cibuli a usekaný česnek. Přidáme nakrájenou papriku, nastrouhanou kůru z půlky omyté limetky a opékáme, dokud paprika nezvláční. Vmícháme usekané bylinky a rozdrobenou střídku chleba, osolíme a dochutíme limet. šťávou. Rybí filety osolíme, rozložíme na plech vyložený pečicím papírem, pokryjeme je směsí a posypeme hrubě drceným pepřem. Takto připravené ryby zakapeme zbylým olejem a pečeme v předehřáté troubě při 200 stupních asi 15 minut. Podáváme se skrojky limetky a vařeným novým bramborem a vařenou karotkou.
Fotky receptu Treska s bylinkovou krustou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!