800 g tresky
| 100 g lískových oříšků
| 50 g vlašských ořechů
| hrst sekané petrželky
| 50 g másla
| olej
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Treska s ořechy:
Omyté a osušené filety z obou stran osolíme a opepříme. Pekáček vytřeme olejem, rozložíme do něj tresku a v troubě vyhřáté na 190 stupňů ji pečeme asi 10 minut. Lískové i vlašské ořechy nasekáme nadrobno, petrželku najemno. Na pánvi rozpustíme máslo a ořechy na něm asi 3 minuty opékáme. Lehce je osolíme, opepříme a vmícháme do nich petrželku. Orestované ořechy rozdělíme na porce ryby. Pekáček vrátíme do trouby a dopékáme ještě asi 5 minut.
Fotky receptu Treska s ořechy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!