Použité suroviny receptu Treska s rajčaty, petrželkou a kuskusem:
400 g mražené tresky
| dle chuti: olivový olej
| 1 hrnek celozrnného kuskusu
| 3 rajčata
| 1 malá cibule
| dle chuti: citrónová šťáva
| dle chuti: Solčanka
| dle chuti: zelená petrželka
Postup přípravy receptu Treska s rajčaty, petrželkou a kuskusem:
Kuskus dáme do misky s trochou Solčanky a zalijeme ho vroucí vodou. Přiklopíme a necháme nabobtnat.
Na pánvi si na troše olivového oleje osmahneme na kousky nakrájenou rozmraženou tresku, zakapeme ji citrónovou šťávou a ochutíme Solčankou. Stále mícháme a po chvíli přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na kousky nakrájená rajčata a jemně posekanou zelenou petrželku. Podlijeme pouze nejnutnějším množstvím vody a dusíme doměkka. Podáváme smíchané s kuskusem.
Fotky receptu Treska s rajčaty, petrželkou a kuskusem: