Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Treska ve slanině

fotka Treska ve slanině
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 20

Použité suroviny receptu Treska ve slanině:

4 filety z tresky  | lžíce citrónové šťávy  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce mouky  | 8 plátků anglické slaniny  | 8 lžic oleje  | 4 stroužky česneku  |  cibule  | lžíce medu  | 120 ml rybího základu  | 400 g čerstvého špenátu  | 2 lžíce vinného octa  | 100 g parmezánu

Postup přípravy receptu Treska ve slanině:

Filety pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a obrátíme v mouce. Každou porci ovineme dvěma plátky slaniny a připevníme párátky. Filety opékáme ze všech stran na oleji cca 10 minut. Pak je vyjmeme a necháme v teple. Oloupaný česnek osmahneme na vypečeném tuku, oloupeme cibuli, jemně posekáme a přidáme k česneku. Vmícháme med a rybí základ a vše svaříme do husté omáčky. Špenát omyjeme a necháme okapat. Smícháme ocet se solí a pepřem, vyšleháme zbylý olej a nálevem špenát pokapeme. Rybu krátce ohřejeme v omáčce a podáváme se špenátovým salátem posypaným sýrem.


Fotky receptu Treska ve slanině:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska ve slanině
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !