Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Treska zapečená s paprikou a sýrem

fotka Treska zapečená s paprikou a sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Treska zapečená s paprikou a sýrem :

750 g tresky  | 2 - 3 ks velke cibule  | 2 - 3 lžíce hladké mouky  | 3 lžíce másla  |  olivový olej  | 1 ks citron  | 2 ks velke papriky - kapie  | 200 g strouhaneho sýra  | 1 lžička mlete papriky  | 1 lžíce petželky  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Treska zapečená s paprikou a sýrem :

Papriky nakrajime na proužky, cibuli na kolečka, orestujeme na olivovém oleji. Tresku pokapeme citronem, osolíme, opepříme. Dále si připravíme bešamel, rozpustíme máslo, přidáme mouku, za stálého míchání přiléváme mlého, ředíme na řidší kaši, odstavíme a až poté přidáme asi 50 g strouhaného sýra a nasekanou petrželku. Do zapékací misky klademe orestovanou cibuli, na ni pariky, tresku, kterou polijeme bešamelem a posypeme strouhaným sýrem. Pečeme při 150-170 stupních asi 40 min. Jako příloha třeba rýže.
Přeji dobrou chuť.


Fotky receptu Treska zapečená s paprikou a sýrem :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Treska zapečená s paprikou a sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !