Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.01. 2025
Dnes má svátek Alice
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Trhanec s jablky a skořicí

fotka Trhanec s jablky a skořicí
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Trhanec s jablky a skořicí:

na vymazání tuk  | podle chuti: mletá skořice  | 1 balíček vanilkový cukr  | 4 lžíce rozinky  |  3 ks jablko  | těstíčko:  | 1 lžíce cukr moučka  | 1 špetka sůl  | 1/2 sklenice mléko  | 1 šálek polohrubá mouka

Postup přípravy receptu Trhanec s jablky a skořicí:

Na začátek si nejdřív připravíme těsto, které necháme půl hodiny odležet. Vejce rozšleháme se solí a cukrem. Postupně přidáváme mléko a prosátou mouku a rozmícháme na hustější těsto, které necháme v chladu odležet.

Pak si oloupeme jablka, jádřince vykrojíme a překrojíme je na menší díly.

V pekáči rozehřejeme tuk, poklademe kousky jablek a krátce opečeme. Zalijeme těstem, vložíme do trouby. Když je těsto zespodu opečené, vše obrátíme. Placku vidličkou roztrháme, posypeme rozinkami a skořicí a dopečeme.

Takhle připravený trhanec s jablky a skořicí podáváme teplý, pocukrovaný, popřípadě přelitý ovocnou šťávou.



Fotky receptu Trhanec s jablky a skořicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Trhanec s jablky a skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !