4 malé cukety
| 2 konzervy tuňáka v oleji
| 1 smetana na vaření
| 1 větší cibule
| 150 g nastrouhaného eidamu
| olivový olej
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Tuňák s cuketou :
Nejdříve podusíme cukety cca 20 minut v tlakovém hrnci, po vyjmutí je rozřízneme na půl (podélně) a vydlabeme vnitřek, tak aby pořád slupka držela formu. Na olivovém oleji zesklovatíme cibulku, kterou jsme již měli připravenou a nakrájenou na kostičky. Na cibulku dáme na pánev nakrájenou dužinuz cuketek a tuňáka (bez oleje) a zalejeme smetanou. 5-7 minut povaříme. Poté vzniklou hmotu dáme do vydlabaných slupek od cuket, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéci (cca 15-20 min.).
Servírujeme s vařenou rýží.
Fotky receptu Tuňák s cuketou :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!