250 g tuňáka
| 400 g makarónů nebo jiných těstovin
| sůl
| 5 lžic oleje
| 40 g másla
| 4 lžíce strouhaného čedaru
| 0,2 l sladké smetany
| 2 vejce
| sekaná petrželová nať
Postup přípravy receptu Tuňák s makaróny:
Makaróny uvaříme v osolené vodě. Tuňáka omyjeme, osušíme, osolíme a opečeme ze všech stran na oleji. Pekáček vymažeme máslem, vložíme vrstvu makarónů, na ně dáme opečené porce ryby, posypeme polovinou strouhaného sýra a zakryjeme zbylými makaróny. Povrch posypeme zbylým sýrem, pokapeme rozpuštěým máslem, zalijeme smetanou a rozšlehanými vejci a zapékáme v horké troubě 45 minut. Hotový pokrm podáváme ozdobený sekanou petrželovou natí.
Fotky receptu Tuňák s makaróny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!