4 plátky steaku (po 180 g)
| sůl a pepř
| 1 lžíce sekané bazalky
| 2 ks kapary
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce sekané petželky
| 1 ks citronu (z něho nastrouhanou kůru)
Postup přípravy receptu Tuňákové steaky :
Tuňáka omyjeme a osušíme. Z obou stran potřeme olejem, osolíme a opepříme. Na rozpáleném grilu pečeme po obou stranách asi 5 min.
Smícháme petrželku, citronovou kůru a kapary. Tuňákové steaky upravíme na 4 talíře a posypeme bylinkovou směsí.
Rada: Steaky obložíme plátky rajčat, která můžeme pokapat zálivkou. Podáváme s čerstvou bagetou a dobře vychlazeným bílým vínem.
Přeji dobrou chuť.
Fotky receptu Tuňákové steaky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!