Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 03.07. 2024
Dnes má svátek Radomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tuňákovo-kaparové šišky

fotka Tuňákovo-kaparové šišky
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Tuňákovo-kaparové šišky:

2 velké brambory  | 2 lžíce mléka  | 400 g tuňáka v oleji  | 2 lžíce kapar  | 2 lžíce nasekané zelené natě  |  sůl  |  pepř  | 1 vajce  | 50 g strouhanky  | 50 g másla  | Omáčka:  | 25 g másla  | 25 g hladké mouky  | 300 ml mléka  | 1 lžíce hořčice  |  sůl  |  pepř  | 75 g čedaru

Postup přípravy receptu Tuňákovo-kaparové šišky:

Očištěné brambory nakrájíme a uvaříme v osolené vodě. Slijeme je, prolisujeme, přidáme mléko a necháme mírně vychladnout.
Okapaného tuňáka, kapary, nať a pepř vymícháme. Přidáme bramborovou kaši, dochutíme solí.
Z hmoty vyformujeme 4 šišky, které potřeme rozšlehaným vejcem, obalíme ve strouhance a opražíme ze všech stran na másle.
Na omáčku rozpustíme máslo, přimícháme mouku, krátce opražíme, přilijeme mléko a povaříme. Přidáme hořčici, pepř, sůl, odstavíme a přidáme nastrouhaný sýr. Mícháme do rozpuštění.
Servírujeme s bramborami nebo pečivem a salátem.


Fotky receptu Tuňákovo-kaparové šišky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tuňákovo-kaparové šišky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !