1 hrnek kuskusu
| 2-3 ks rajčata
| 1 plechovka steril.kukuřice
| 1 konzerva tuňáka v oleji
| 150 g tvrdého sýra
| půl lžičky vegety a bazalky
| špetka soli a pepře
| pár kapek sójové omáčky
Postup přípravy receptu Tuňákový kuskus:
Hrnek kuskusu nasypeme do mísy. Do hrnku nalijeme vodu, přivedeme k varu a vroucí vodou zalijeme kuskus. Mírně ho osolíme a přidáme vegetu. Kuskus přiklopíme talířem, aby se voda vstřebala. Necháme asi 10 minut bobtnat a zatím připravíme další potřebné suroviny. Omytá rajčata nakrájíme na malé kousky a přidáme je do kuskusu. Z kukuřice i z tuňáka slijeme nálev, sýr nakrájíme na menší kostičky a všechno přidáme do mísy s kuskusem. Směs jemně osolíme, opepříme, ochutíme sójovou omáčkou a přidáme posekanou čerstvou bazalku. Všechno dobře promícháme a můžeme tuňákový kuskus podávat.
Fotky receptu Tuňákový kuskus:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!