Postup přípravy receptu Tuniské maso:
Cizrnu scedíme. Jehněčí a telecí nakrájíme na kostky. Necháme rozehřát olej a kostky masa na něm opečeme.
Stroužky česneku a cibule oloupeme, rozmačkáme, případně nakrájíme na kostičky. Přidáme k masu a osmahneme.
Zalijeme vodou, rozpustíme MAGGI Hovězí bujón a dusíme 30 min. (v Papinově hrnci 10 minut).
Kuřecí prsa nakrájíme na kousky. Kadeřavou kapustu, fazolové lusky, cuketu, mrkve, pórek a papriky očistíme. Kapustu nakrájíme nahrubo. Fazolové lusky nalámeme, mrkev, cuketu a pórek nakrájíme na plátky, papriky nakrájíme na prouŽky. Všechno přidáme k masu a dusíme dalších 30 min.
Rajčata spaříme, oloupeme, rozčtvrtíme a 10 minut před koncem doby vaření přidáme spolu s cizrnou a dochutíme Tabascem.