Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.04. 2025
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Turenont

fotka Turenont
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 202

Použité suroviny receptu Turenont:

5 ks brambory  | 1 vejce  | 3 dcl mléka/nebo voda  | špetka soli  | 1 lžička pr.do pečiva  | 300 g mouka polohruba

Postup přípravy receptu Turenont:

Brambory uvaříme ve slupce. Mléko, vejce, sůl a mouku s práškem do pečiva vypracujeme v těsto ze kterého vytvoříme noky a uvaříme. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kousky, stejně nakrájíme i uvařené noky, dáme dohromady a na troše oleje prohřejeme. Podáváme s kompotem nebo okurkovým salátem.


Fotky receptu Turenont:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Turenont
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Mašle